Diensten

Hardware

U kunt bij PC Service Hagers terecht voor al uw pc’s, server, printer, tablets,…
Ik heb ervoor gekozen om enkel met de beste hardware leveranciers samen te werken. Zo ben ik officiële verdeler van Microsoft Surface, HP Partner, Acer Gold Partner,…

Microsoft Surface Pro 4

 Software

Microsoft oplossingen, backup, antivirus al dan niet beheerd in de cloud, SMARTdoc document management,…

Enkele softwaremerken waar die ik verdeel:

 

 

Printen zonder zorgen

Printers en copiers zijn vaak een grote kostenpost. Wij zoeken samen voor u het meest geschikte/goedkoopste toestel uit. Kyocera is hierbij de uitverkoren partner. Dit zijn zeer degelijke toestellen die wij ook met een onderhoudscontract of in leasing kunnen aanbieden. Met een onderhoudscontract of leasing betaald u een vaste bedrag per pagina, geen zorgen meer over onderhoud en toners. De toners kunnen automatisch opgestuurd worden en bij een defect aan het toestel komt een technieker deze de volgende werkdag herstellen.

kyocera_taskalfa_406ci

 

 

 

 

 

 

 

 

Managed Services – uw netwerk, onze zorg

Bij managed services wordt er software op uw servers en workstations geïnstalleerd. Deze software monitort constant uw hard- en software. Zijn er problemen met uw harddisk, werkt uw virusscanner niet meer, is uw back-up niet gelukt. Ik krijg hier onmiddellijk een melding van zodat we op tijd het probleem kunnen oplossen.